French Dining School
French Dining School
5
10.00 - 14.00, 17.00 - 22.00
Lunedì
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Martedì
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Mercoledì
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Giovedì
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Venerdì
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Sabato
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Domenica
10.00 - 14.00
17.00 - 22.00
Cosa dicono le persone
Leigh B
Di Leigh B
Epicurean Delight - 10 Stars
set 2023
C'è un luogo dove il tempo si ferma, mentre gli aromi si diffondono dalla cucina, si sentono risate e il suono dei piatti risuona mentre il corso di cucina si prepara per il servizio dei pasti. Si tratta di una cucina fatta di ingredienti freschi provenienti dalle fattorie vicine e dai mercati cittadini locali, che gli studenti impareranno da uno chef danese con uno spirito gentile e un tocco creativo che i tempi moderni sembrano aver dimenticato da tempo. Poul Jensen e Niall O'Reilly hanno creato questo ambiente caldo e "la porta è sempre aperta", accogliendo studenti provenienti da tutti i diversi continenti e di varie età, per una settimana di immersione culinaria. Insieme, sono una sinfonia, avendo creato una scuola di cucina francese che rappresenta un'esperienza senza precedenti per i viaggiatori in cerca di avventure culinarie. Il nostro gruppo di otto studenti si riunisce per la nostra prima serata di presentazioni, libagioni e uno sguardo a ciò che verrà. Niall ha accolto il nostro gruppo con un sorriso enorme, aneddoti e aperitivi deliranti e divertenti mentre Poul ha fissato i nostri obiettivi per la prossima settimana, delineando il cibo e le ricette che prepareremo per il nostro apprendimento collettivo della cucina francese. Per il nostro primo pasto, Poul ci ha servito una zuppa bollente di butternut condita con olio al basilico, un filetto di maiale dal sapore incredibile affumicato delicatamente con torba accompagnato da Pommes Dauphinoise e Sauce Morels. Il dessert, gelato artigianale con torta di mandorle. Il risultato è semplicemente appetitoso e delizioso. Tutti i pasti sono abbinati a vini bianchi e rossi in abbondanza. Si creano amicizie. Durante la settimana abbiamo imparato a macellare e preparare diversi tagli di carne, pollame e frutti di mare. . . Sella di agnello arrosto, coscia di pollo ripiena, petto d'anatra e padroneggia l'arte dell'aragosta Therimdor e del manzo alla Wellington. Abbiamo creato Ravioli vegetariani fatti in casa, Carpaccio di Capesante, Carciofi in salsa di agrumi, Cozze al Formaggio Erborinato che deliziano i nostri palati. Troppe zuppe, salse, insalate da elencare individualmente e una miriade di dessert tra cui gelati e sorbetti fatti in casa, tiramisù, clafoutis di frutta fresca solo per citarne alcuni. Tutto creato e insegnato da Poul con ricette e tecniche di accompagnamento impiegate da alcuni dei migliori maestri culinari della cucina francese. Poul conosce la sua arte, la cucina e condivide con gioia la sua vasta conoscenza mantenendo al tempo stesso dei perfetti sconosciuti, ora amici, sulla buona strada per preparare pasti di quattro portate per pranzo e cena ogni giorno. Siamo tutti impegnati, felici e abbastanza sazi. Questa non sarà un'esperienza da fare almeno una volta nella vita per me. Tornerò ogni anno, come fa la maggior parte degli studenti, in questo magico borgo chiamato Kerrouet, nel cuore della Bretagna, in Francia, per vedere i miei nuovi cari amici, Poul e Niall.
Julia K
Di Julia K
Most memorable cooking experience of my life
lug 2023
La cucina è la mia passione ormai da molti anni e cercavo specificamente un corso professionale per migliorare le mie capacità. La settimana alla Kerrouet House ha superato tutte le mie aspettative. Al mio arrivo sono stato accolto da Poul e Niall e mi sono sentito come a casa nella loro casa del 16° secolo restaurata con gusto, piena di arte e decorazioni meravigliose e, naturalmente, al centro di tutto c'era la cucina più bella. Ci siamo seduti in soggiorno con uno dei tanti (come si è scoperto dopo) cocktail magici e dopo esserci conosciuti e aver fatto conoscenza con i miei compagni di squadra abbiamo iniziato la preparazione della cena per quella sera. Non rovinerò la sorpresa di nessuno con tutti i fantastici piatti che abbiamo preparato quella settimana, ma sono tornata dal corso e non ho smesso di cucinare per la mia famiglia e i miei amici e di ricreare tutte le meravigliose ricette che ho imparato. Abbiamo preparato brodi, salse, gelati, pane sfornato, vari piatti di carne e pesce e l'elenco potrebbe continuare all'infinito. Imparare le tecniche di cucina dal più straordinario chef francese è stato davvero speciale. Abbiamo cucinato pranzi e cene e abbiamo avuto modo di goderceli intorno al tavolo con conversazioni incredibili, fenomenali formaggi francesi e fantastici abbinamenti di vini. La scuola si trova in un piccolo villaggio pittoresco e ho avuto la possibilità di approfittare delle pause pomeridiane per scoprire la Bretagna. Non vedo l'ora di tornare indietro e portare qualcuno dei miei amici. Voglio davvero ringraziare Poul e Niall per un'esperienza davvero straordinaria! Giulia

Suggerisci modifiche per migliorare il profilo.
Migliora questo profilo
Tour ed esperienze
Scopri diverse opzioni per esplorare questo posto.
Il fatturato incide sulla disposizione delle esperienze su questa pagina: scopri di più.

French Dining School: i modi migliori per scoprire questo luogo di interesse e le attrazioni nelle vicinanze

La zona
Indirizzo
Contatta direttamente
Il meglio nelle vicinanze
I ristoranti e le attrazioni vengono classificati in base al rapporto tra le recensioni degli utenti e la vicinanza a questa località.
Attrazioni
1 nel raggio di 10 km

Eseguiamo controlli sulle recensioni.
In che modo Tripadvisor gestisce le recensioni
Prima della pubblicazione, ogni recensione di Tripadvisor viene esaminata dal sistema di monitoraggio automatico che raccoglie informazioni rispondendo alle seguenti domande: come, cosa, dove e quando. Se il sistema rileva un elemento che potrebbe non rispettare le linee guida della community, la recensione non viene pubblicata.
Se il sistema rileva un problema, la recensione viene rifiutata automaticamente, inviata al recensore per la conferma o esaminata manualmente dal team di esperti di contenuti, al lavoro 24 ore su 24, 7 giorni su 7, per mantenere la qualità delle recensioni sul nostro sito.
Il nostro team verifica ogni recensione pubblicata sul sito segnalata dalla community per mancata conformità alle linee guida della community.
Scopri di più sulla moderazione delle recensioni.
5.0
80 recensioni
Eccellente
80
Molto buono
0
Nella media
0
Scarso
0
Pessimo
0

Leigh B
Fort Lauderdale, FL20 contributi
set 2023 • Solo
There is a place where time stands still, as the aromas waft from the kitchen, laughter is heard and the sounds of dishes resonate as the cooking class is preparing for meal service. It is a scratch kitchen with all fresh ingredients from neighboring farms and local town markets, that students will learn from a Danish chef with a gentle spirit and a creative edge that modern times seem to have long since forgotten.

Poul Jensen & Niall O’Reilly have created this warm and ‘door is always open’ environment, welcoming students from all different continents and of varied ages, for a week of culinary immersion. Together, they are a symphony, having created a French cooking school that is an unparalleled experience for travelers seeking culinary adventures.

Our group of eight students gather for our first evening of introductions, libations and a glimpse of what is to come. Niall welcomed our group with a huge smile, deliriously funny anecdotes and aperitifs while Poul set our goals for the coming week, outlining the food and recipes that we will be preparing for our collective learning of French cuisine.
For our first meal, Poul served us a piping hot butternut soup drizzled with basil oil, an incredibly tasting pork tenderloin gently smoked with a turf peat accompanied with Pommes Dauphinoise and Sauce Morels . The dessert, homemade ice cream with an almond cake. The outcome is simply mouthwatering and delish. All meals are paired with white and red wines in abundance. Friendships are made.

Throughout the week we learned how to butcher and prepare different cuts of meat, poultry and seafood. . . Roast saddle of Lamb, Stuffed Chicken leg, Duck breast and master the art of Lobster Therimdor and Beef Wellington. We created homemade vegetarian Ravioli, Scallops carpaccio, Artichoke in citrus sauce, Mussels in Blue Cheese which delight our palates. Too many soups, sauces, salads to list individually and a plethora of desserts including homemade ice creams and sorbets, tiramisu, a clafoutis of fresh fruit just to name a few. All created and taught by Poul with accompanying recipes and techniques employed by some of the best culinary masters in French cuisine. Poul knows his art, cooking, and happily shared his extensive knowledge while keeping total strangers, now friends, on track to prepare four course meals for lunch and dinner daily. We are all engaged, happy and quite full.

This will not be a once in a lifetime experience for me. I will return yearly, as most students do, to this magical hamlet called Kerrouet, in the heart of Brittany, France to see my new dear friends, Poul & Niall.
Scritta in data 27 settembre 2023
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

Julia K
Basilea, Svizzera2 contributi
lug 2023
Cooking has been my passion for many years now and was specifically looking for a professional course to advance my skills. Week at Kerrouet House has exceeded all my expectations.
Upon my arrival I was greeted by Poul and Niall and felt right at home in their tastefully restored 16th century home filled with art and wonderful decor and of course at the heart of it all was the most beautiful kitchen. We sat in the living room with one of the many (as it turned out later) magical cocktails and after getting to know each other and getting acquainted with my teammates we started dinner preparation for that evening. I am not going to ruin anyone's surprise with all the amazing dishes that we prepared that week, but I came back from the course and have not stopped cooking for my family and friends and recreating all the wonderful recipes that I have learned. We prepared stocks, sauces, ice cream, baked bread, various meat and seafood dishes and list goes on and on. Learning cooking techniques from the most amazing French Chef was truly special. We cooked lunches and dinners and we got to enjoy them around the table with most amazing conversations, phenomenal French cheeses and amazing wine pairings.
School is located in a small picturesque village and I got a chance to take advantage of afternoon breaks and discover Brittany. I can't wait to go back and bring any of my friends. I truly want to thank Poul and Niall for truly amazing experience! Julia
Scritta in data 20 agosto 2023
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

Miguel & Teresa
Danimarca1 contributo
lug 2023
We full heartedly recommend this unique cooking experience! We have had a marvelous, unforgettable time at Kerrouet House. We felt home since the moment we arrived, being welcomed by our wonderful hosts Poul and Niall. They have truly shown their care for all participants and they made us feel so lucky and grateful for all the teaching we have received. Furthermore, there were constant laughs, stories exchanged in an true international and warm environment, good sense of humor, photos taken and shared, and enough breaks so that all felt recharged and ready to start the many chapters of this great adventure. We do appreciate the joy for cooking and the cheerful spirit that our hosts have. Many good lessons have been learned and enjoyed in the wonderful unique rustic kitchen, around the table each time we ate, stories have been shared in the garden and while enjoying the surprise excellent drinks offered to us by our hosts. It is our sincere wish to come back to Kerrouet House, bringing along more family members! Thank you, Poul and Niall!
Scritta in data 10 luglio 2023
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

ChristchurchStewarts
Christchurch, Nuova Zelanda313 contributi
We recently completed this six day course of seriously good cooking with a splash of wine and oodles of laughter.
Poul and Niall are the wonderful hosts at Kerrouet House and their programme was perfect with a balance of work and relaxation.
Poul is a superb chef who never hesitated to guide, tutor and share his skills with us. Regardless of your own skills you will learn plenty in this week long course held in the hosts own beautiful home in rural Brittany .
I would highly recommend this cooking and dining experience. Yes we would return without hesitation if an opportunity arose again !
Scritta in data 10 luglio 2023
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

Norman M
Parigi, Francia252 contributi
dic 2022
What a marvelous time with Niall and Poul. And the cooking great too. Learned many new techniques, made and ate some great recipes, and enjoyed their company. I'll be back soon, for sure.
Scritta in data 3 gennaio 2023
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

Daryll A
1 contributo
ott 2022
I could use words like fabulous, exquisite, superb, and on and on. This was a 40th anniversary gift my wife and I gave to each other. It was beyond the cooking school itself, an amazing experience. History, the art of cooking, kitchen management, food sourcing, tools, techniques, traditions...

A unique experience.

K an D from Oregon, US of A
Scritta in data 7 novembre 2022
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

Martha Ann M
1 contributo
set 2022
My first morning in the kitchen I was bowled over by the scent of the food. I wished there was a way to capture the fragrances like a photo. For me was an experience of a lifetime. I told Niall would I would be back if only in my dreams. Niall said to me “dreams do come true and I hope your’ come true”.
Scritta in data 28 settembre 2022
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.
Nibblerdibbler
It was a delight to have you share our kitchen and of course dreams do come true! Enjoy those recipes.
Scritta in data 30 settembre 2022
Questa risposta rappresenta l'opinione personale del rappresentante della struttura e non di Tripadvisor LLC.

carolandnorman
Lincoln, UK8 contributi
ago 2022
This was our third visit (and our friend's 4th) so I guess that tells you all you need to know.

The cookery experience is exceptional - Poul, "Head Chef" unstintingly shares his extensive skills and experience, similarly Niall manages the role of "Chief Entertainments Officer" with great panache - cocktail "pink d'Niall" is wonderful.

You are made so welcome and quickly put at ease - a super course for both novices and those more confident in the kitchen - we continue to learn and have come away with a huge range of dishes to recreate at home.

We feel fortunate to have made lots of great memories and most importantly some great friends along the way.

You will not be disappointed.
Scritta in data 26 settembre 2022
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.
Nibblerdibbler
It has been wonderful to have you cooking with us again. What can be better than to enjoy great food with wonderful friends. Merci beacoup.
Scritta in data 30 settembre 2022
Questa risposta rappresenta l'opinione personale del rappresentante della struttura e non di Tripadvisor LLC.

Jepappeldds
Nanaimo, Canada67 contributi
It was a fabulous experience spending a week learning to cook over a weeks time. Poul and Niall were fabulous hosts in this “hands on” culinary experience. Kerrouet House is a great location and kitchen to learn in . The variety of meat, fish, seafood and produce you work with is staggering and such a difference from the many one day cooking classes we have taken.
3 course lunches and 4 course dinners daily .
We sampled the produce from Brittany, both land and sea. Made desserts and many sauces. Regular, vegan and gluten free dishes. All accompanied by some great wines from France.
A unique experience was foraging for elderberry flower and stating a cordial.
Our one morning off was in the nearby town of Lamballe at their weekly market. The afternoon break was great for a walk, or a nap after a busy morning cooking and lunch. The local Gite was comfortable and historic.
We both hope to return in a couple of years as we have made lifelong friends.
Scritta in data 5 giugno 2022
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

Olga P
Long Beach, CA1 contributo
mar 2022 • Amici
I am a trained vegetarian Chef with a focus on fine dining. After staging at Michelin restaurant for almost two months I felt that I absolutely needed to get crash course in French techniques. Poul and Niall were just what I was looking for. It started with very compassionate conversation and appreciation of the struggles I had . working as a stage in high end restaurant without getting much knowledge in return. The week of cooking in Brittany was full of intricate French culinary techniques, high end produce, gourmet recipes and delightful lunches and dinners with Poul and Niall in a gorgeous 15th century residence. The AirBB across the street was lovely house with crisp sheets and fresh village air. I suggest you rent a car to take advantage of daily break between the classes to visit neighboring historic towns, including UNESCO Moint San Michell. Overall, wonderful experience! Highly recommend.
Scritta in data 31 marzo 2022
Questa recensione rappresenta l'opinione personale di un utente di Tripadvisor e non di Tripadvisor LLC. Le recensioni vengono sottoposte a verifica da Tripadvisor.

1-10 di 80 risultati mostrati
Il fatturato incide sulla disposizione delle esperienze su questa pagina: scopri di più.
È il tuo profilo Tripadvisor?
Siete proprietari o gestori di questa struttura? Richiedete gratuitamente il profilo per tenerlo aggiornato, rispondere alle recensioni e tanto altro ancora.
Richiedi il profilo

FRENCH DINING SCHOOL: Tutto quello che c'è da sapere (AGGIORNATO 2023) - Tripadvisor

French Dining School: domande frequenti